Борисов истеряса след разкрития на Рашков: Нямам банка!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отправените обвинения от вътрешния министър Бойко Рашков за купуване на гласове и за това, че е собственик на банка. „В момента са много притеснени виждат, че не им се получават нещата и искат да направят манипулация”, обясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призова Рашков да изнесе доказателства, че е собственик на банка, за да си потърси правата по съдебен път за клевета. „Как ще съм собственик на банка, всеки собственик е проверяван от ЕЦБ. Кажете коя е банката, за да можем да ви осъдим, за да може банката да се защити. Като е излязъл да говори – да каже всичко. Аз банка нямам”, обясни Борисов, като определи твърдението на Рашков като „върха на наглостта”.

По думите на Борисов обвиненията на Рашков за купуване на гласове се правят, за да се отклони вниманието на хората от хаоса. „Той е предизвикан от пълните болници, най-лесният начин е този. Това ще върне ли живота, ще ваксинира ли”, попита лидерът на ГЕРБ.

Относно акцията в Симеоновград за търговия с вот Борисов обясни, че намерените списъци са за дърва, а личните карти на починали граждани, които трябвало да се върнат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *