Борисов за блокадата на Дариткова: Ситуацията е вредна за инвеститорите и климата

Ситуацията е толкова вредна за инвеститорите и климата. Дано тези, които го правят, да знаят защо го правят. Защото след това трябва да излязат и да кажат защо го правят. Свободата на словото – да биеш журналист, нали има бит журналист, да не даваш на инакомислещите да изразят мнението си? Това ли е демокрацията. Всяка партия има по 100-200 хиляди избиратели и може да изкара 2-3 хиляди на улицата. Затова е демокрацията, има избори, прави се мнозинство и се управлява четири години. Това каза премиерът Бойко Борисов за нападението пред сградата на БНТ срещу лидера на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова и председателя на БСП Корнелия Нинова.

Правителството обяви нови мерки на стойност 1.163 млрд. лв за социални мерки и 731 млн. за икономически мерки. Това се случи след коалиционен съвет.

Борисов коментира и протестите. “Разбирам някой да има ясен план и да каже какво трябва да се случи. Ние все още се опитваме да запазим бъдещето на следващите поколения. Ние все още не сме взели заем. Ами това, което строим? Предстоят изключително лесни месеци, не завиждам на този, които ще седи и ще обяснява през следващите месеци”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *