Борисов: Безапелационна е победата ни над БСП навсякъде, в София – двойно

Това ни интересува, което означава стабилност на управлението, каза лидерът на ГЕРБ

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментира изборните резултати от местния вот. В централата на партията Борисов разкри оки са истинските печеливши в този изборен ден.

За мен е важна безапелационната победа на ГЕРБ над БСП, бяха първите думи на Борисов.

Поздравявам Фандъкова за добрия резултат, но след промените, които направихме в ГЕРБ резултатите са повече от добри. Важното от днешния ден е, че бием БСП. Ние имаме да строим Хемус, Южната дъга, пътищата Мездра-Враца, пътя до Белград, Търново-Русе. От утре оставям на щабовете по места да си работят така, както не съм им се месил и досега, каза Борисов.

БСП са много интересна партия, искат субсидии, а нямат кандидати. БСП в София губи два пъти от ГЕРБ. Какъв кмет ще има без общински съветници. Представяте ли си кмет с половината от градската десница и другите от нас. Нищо по-добре от политическите партии няма, е казал Чърчил. Караме се, разправяме се, но ето, излизаме на избори партиите, това е демокрацията, каза Борисов.

Вижте колко повече партии има сега и се разслояват гласовете, заяви още премиерът и лидер на ГЕРБ.

Трябва да си довършим големите инфраструктурни проекти, а всички приказки за безплатно…щели да дадат това или онова. Няма безплатно, откъде ще вземат безплатно, възмути се той на нелепите предизборни обещания.

Кампанията беше мъдра и зряла от всички политически партии, посочи той.

Нямаме Цветанови хора, каквото имаше – замина. Структурите и изпълнителната комисия показаха, че могат да работят и в най-тежки условия, похвали хората си Борисов. Той припомни, че е казал, че ще съмне и без него, и без Цветанов.

Борисов се възмути от хейта от националните медии, които лобирали за едни кандидат.

Считам, че десните хора са демократи, мислещи, знаещи, можещи. Ако те считат, че тези кукувици са промяна, ако БСП е промяна…аз съм демократ по душа, вярвам на изборите на хората, посочи Борисов. Никога нищо не е сигурно в този живот, Единственото сигурно е „Орландовци“, благодаря на Господ, че ме подкрепи срещу тези лоши хора, прекръсти се Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *