Болните фантазии на един цървул

Разбрахме, че в държавата има сериозен проблем – сегашният национален стадион пречи, трябва да се построи НОВ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН. Всичко останало вече сме го решили, проблеми няма, хората благоденстват, идилична картина на Територията…

Премиерът – Слънце заявява това грандоманско намерение в момента, в който майките на деца с увреждания молят за пари за живота на децата си – месеци наред. В момент, в който по статистика, животът се е увеличил със 110 лева на човек на месец, в момент, когато са се повишили цените на ток, парно, вода, газ, храни, услуги. Когато пенсионерите смятат дали ще оцелеят до пролетта. Когато хората изнемогват и работят на няколко места, за да оцелеят.

Знаете ли колко струва един нов национален стадион. Тук не включвам събарянето на стария, което също ще е милиони. Не е 100 милиона, много повече пъти по 100 е….Ама много, достатъчни и за майките, и за надбавки на пенсиите….Явно ликвидацията на държавата върви с пълни темпове – да откраднем последно каквото можем и да бегаме….

България се напълни със спортни зали и стадиони в западнали градчета и селца, които вече буренясаха. Явно спортът е сериозен приоритет заедно със строителството, много бял хляб има в него, виждайки осанката на спортния министър….

За мен строителство на нов национален стадион е допустимо само в един случай – ако проектът предвижда на терена да се събират поне 1000 души, да е с добра отводнителна система и лесен за почистване. След което управляващите с все търтеи по върховете да ги съберем по средата и да решим проблемът веднъж завинаги. ЗА ДА СЕ ПОМНИ КАКВО ПОСТИГА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИТЕ!

И утре, неуважаеми политици, като преговаряте с майките на деца с увреждания и говорите за пенсионерите, им обяснете, че пари няма, защото трябва да се построи нов национален стадион…

Бог да пази България!

Елена Гунчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *