Болен ли е Бойко Борисов? (видео)

Лидерът на ГЕРБ заснет във видимо недобро здравословно състояние

 

Изключително притеснителни кадри с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов се завъртяха в интернет пространството. Кратко видео от пленарната зала в Народното събрание показва бившия дълогодишен премиер на страната в странно, очевидно нездравословно състояние. 

Борисов целият трепери и това видимо не е от студ. Прави впечатление,че видеото, качено от Bg Elves със заглавие “Малко шари окото”, е споделено и от Лена Бориславова.

В коментарите под публикацията се забелязват следните разсъждения:

“Ако това е вярно, най-вероятно иде реч за прогресираща болест на Паркинсон. ТежкО на държавата, ако политици (умишлено не използвам “държавници”) с такива заболявания вземат основните решения”.

Преди няколко години подобна участ застигна и евро любимката на Бойко Борисов – Ангела Меркел. След няколко публични изяви, при които германският канцлер видимо трепереше, тя в крайна сметка се оттегли от политиката, за да обърне внимание на здравословното си състояние.

А какво се случва в момента с лидера на ГЕРБ – трябва само и единствено той да обясни.

По време на ареста на Бойко Борисов, организиран от Кирил Петков и ПП, стана ясно, че той страда от хипертония. Точно затова преди да го изведат от дома му Борисов поиска да си вземе хапчетата за високо кръвно. “Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е с хипертонична криза, сега го прегледах, кръвното му е 180 на 120, тахикардичен е, зле е в момента”, обяви тогава д-р Лъчезар Иванов, депутат от ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *