Божков дава акциите на „Левски“ на Наско Сираков

След неуспешния опит да джироса акциите на „Левски“ на премиера Бойко Борисов, хазартният бос Васил Божков ще даде дяловете на легендарния футболист на клуба Наско Сираков. Това обяви бизнесменът във фейсбук. Условието е Сираков да е съгласен да ги приеме. Бившият играч вече обяви, че иска акциите. В отворено писмо до Божков Сираков заедно с други бивши фубтолисти, заяви, че това ще е гарант за „вечното съществуване на славния „Левски“.

Слабият и объркан премиер

В поста си Божков за пореден път заявява, че Борисов е виновен за ситуацията, до която е докаран „Левски“. Той критикува премиера, че макар да твърди, че е фен на клуба, не е направил нищо за спасяването му.

Слабият и объркан премиер Бойко Борисов, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб„, пише бизнесменът.

Преди десетина дни Борисов отказа да приеме джиросаните му акции, които бяха занесени в Министерския съвет от журналиста Сашо Диков. Тогава спортният министър Красен Кралев обяви, че няма как министър-председателят да стане собственик на клуба.

Преди това, при среща с представители на феновете, Борисов ги призова да вземат акциите и обеща след това да разговарят. Премиерът заяви, че е готов да помага на клуба чрез рекламни договори, а парите ще дойдат от спортния тотализатор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *