Близък до семейството на изчезналия Сашко: Искат да бият бащата, не е адекватен!

Перничанинът Марио Антонов излезе с призив към доброволците да не спират търсенето на детето

 

Близък до семейството на изчезналия безследно 12-годишен Александър от Перник разкри, че нощес отново е имало опит бащата на момчето да бъде линчуван. Перничанинът Марио Антонов разказа, че е бил на пореден обход из града и околностите, като е бил в един автомобил с Цветанов-старши и за пореден път обезумелият от ужас родител е бил подложен на стрес от доброволци, обикалящи в търсе на детето.

Антонов признава, че таткото на Сашко далеч не е адекватен, както и че в последните 36 часа е допуснал редица грешки. Визира се непрекъснатото насочване на доброволци и власти към определени места, диктувани на Цветанов от врачки, радиестезисти и други шарлатани като възможни локации, където малкият да бъде издирван. Нито едно от тях обаче досега не даде резултат. Последно снощи Александър Цветанов публикува в профила си във фейсбук няколко маршрута, за които гадателки му съобщили.

„Нощта бе направен пореден сериозен обход от доброволци! До тук добре… По стечение на обстоятелствата при обхода бях в една кола с бащата на Сашко. Потресен съм от реакцията на хората към него! Дърпат го, заканват му се, упрекват го, за малко и голям пердах да отнесе. Приканвам всички за спокойствие, защото от това напрежение полза няма!“, пише Антонов.

И добавя: „Да, бащата на Сашко направи по мое мнение последните 36 часа куп грешни ходове и това изнерви доброволците (вкл. и мен, който съм редом до него), но не това начина да се реши проблема с тази агресия!“.

„Не искам да му се явявам адвокат, но той с това не спане и напрежение, което му се събра последните 4 дни се превърна в кълбо от нерви и ходещ сомнанбул. На всеки му идва в повече напътствията, които бащата приканва нас доброволците да изпълняваме от врачки, оракули, гадателки и т.н., но за миг се поставете на негово място и пожарите, които бошуват в главата му! Днес обещавам да опитам да разговарям с него и да бъде по- умерен и последователен в действията си, а вие си обещайте сами на себе си да бъдете по-смирени и да се молим за щастлив край!“, пише близкият до семейството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *