Битите младежи на конференцията на ГЕРБ: Биха ни пред погледа на Борисов и елита на партията

Притеснително е не, че нас ни биха, а това че ни биха пред погледите на министър-председателя, председателя на Народното събрание и целият елит на ГЕРБ и никой от тях не реагира. Това което се случи с нас не е някъде в страни на сградата, а пред безучастните им поглди.

Това разказаха в предаването „Студио Х“  по телевизия 7/8  Красимир Петров и Нестор Арсенов – две от момчетата, които бяха бити от симпатизанти на ГЕРБ по време на конференцията на партията в „София Тех Парк“ миналата седмица.

Припомняме, че речта на Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ беше прекъсната от млад мъж, който извика: ”Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п*ки”. Той извика още няколко подобни фрази, след което бе изведен от здрави мъже с маски на лицата. Командваше ги пиарът на ГЕРБ Никола Николов. Малко по-късно стана ясно, че младежът е Нестор Асенов. Той каза пред журналисти, че е завършил астрофизика в Мюнхен, а сега се готви за докторантура. Обясни, че не е псувал, а само е цитирал думи на премиера и не разбира защо симпатизантите на ГЕРБ са реагирали така.

Красимир Петров и Нестор Арсенов  разказаха тази вечер, че пропускателният режим на конференцията е бил изключително слаб.  Нещо, което те самите не са очаквали и реално са били допуснати без никакви пречки на конференцията, зад огражденията, защото са ги възприели като работещи в сградата. По думите им побоите над хората, които се случиха там и агресията срещу журналисти показват каква е харизмата на министър председателя Бойко Борисов и на неговата партия. Това, че никой не е реагирал на факта, че тях ги бият пред погледите на толкова много хора, също е показателно за членовете и симпатизантите на партията.

„Всички трябва да се вдигнем и този конкретно прост премиер и всички да ги изритаме. Като хвана крадец у нас се разправям с него и не се притеснявам, че ще дойде по-голям престъпник. Много се радвам, че той се заинати, за да може да бъде толкова категорично изчегъркан от мястото си.“, каза Красимир Петров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *