Било е радост за “Москвич”, “Раховец” печка и телевизор “Рубин”

Социалистите, сега като разправят какво било! Било е радост за “Москвич”, “Раховец” печка и телевизор “Рубин”. Помня баща ми като купи на майка ми печка “Раховец” каква радост беше.” Това каза премиерът Бойко Борисов при посещението си в завод за бойлери, отоплителни и готварски уреди във Варна, които и до сега произвежда печки “Раховец”.

“Хемус” се строи на макс

Той не пропусна да отбележи и, че по пътя е видял напредъкът по строителството на “Хемус”. “Обещал съм на варнененци “Хемус” и се строи на макс. Един мост ни остава, сега ще им се карам малко”, каза още Борисов без да влиза в детайли. Той посочи, че отсечката между Девня и Търговище ще стане “сега, тези месеци”. “От другата страна Боаза-Ловеч-Плевен е изровена голяма част. И по двата лота се работи”, допълни министър председателят.

При посещението си на бъдещото рибарско пристанище на Варна край квартал “Аспарухово” и в нов спортен комплекс, Борисов изрази надежда, че варненци оценяват това, което държавата прави за тях в последните години.

Той инструктира кметът на Варна Иван Портних да събере рибарите и да им покаже пристанището. “Като дойдат туристи, искат да си купят риба, ето заповядай, да може да си купи от самия рибар”. В спортния комплекс пък даде инструкции къде да се сложат колчета, за да влизат автомобили по алеите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *