Безработната Лена Бориславова ремонтира любовното гнездо

Безработната Лена Бориславова се е заела със скъп ремонт на жилището си за 200 бона в София.  Любовното им гнездо с депутата от ПП Мирослав Иванов, което бяха напуснали продължение на месеци, докато имах критичен период във връзката си, се намира столичния квартал „Лагера“.

Предвид многото свободно време, което Бориславова има напоследък, след като доброволно се оттегли от политиката и от тясното обкръжение на Кирил Петков, с когото бяха подозирани в любовна афера, тя на спокойствие можела най-после да реализира интериорните си идеи.  Лена е в търсене на майстор, който би могъл да направи камина на дърва във всекидневната, писа „Ретро“. Юристката искала да създаде повече уют в любовното им гнездо с Мирослав. Справка за цените на фирмите, които поставят ками ни в столицата, показва, че минималната сума е 5000 лв., а ако се ползват по-скъпи материали и други екстри, цената стига 10 бона.

Въпреки че жилището на Лена и Милен е с кредит, 33-годишната адвокатка доскоро имаше завидни доходи за възрастта си. От публикации в медиите стана ясно, че тя е била назначена на договор със скандално висока заплата за правно обслужване към Българската банка за развитие като е получавала месечно  възнаграждение от 13690 лв. С парите изкарани от там тя би могла да изплати напълно жилището, което е купено за 171 135 лв. с ипотечен кредит за 102 бона към Прокредит банк. Отделно, докато бе говорителка на бившия премиер Кирил Петков, от Министерски съвет  също получаваше крупна заплата в размер на над 5000 лв. Годеникът й Мирослав пък се разписваше срещу повече от седем бона като зам.- шеф на парламента в кабинета Петков, а сега като народен представител също взема над 5000 лв. с добавките.

Общият им апартамент се простира на 81 квадрата и се намира на третия етаж в стара кооперация, която е разположена на тихо и спокойно място.

Докато името на Бориславова бе свързано с Кирил Петков, то бе необитаемо месеци наред и така не се разбра къде всъщност е нощувала  Лена. Очевидно преди да превъзмогнат кризата в отношенията си, двамата с Мирослав са живеели отделно, споделят техните съседи.

От месец насам обаче 33-годишната брюнетка отново е на крилете на любовта и не спира да засипва социалните мрежи с романтични снимки с Миро от пътешествията им в различни страни по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *