Арестуваха кръчмар и приятеля му, заснели клип с пияна и гола кандидат-кметица

Кандидат-кметицата е била подложена на унизителни гаври, които видеото е запечатало, вижда се как се съблича и не са спестени и най-малките подробности от голото и тяло

 

Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов приятел са задържани днес за разпространение на клип с порнографско съдържание в социалната мрежа. Клипът е скандален и съдържа гнусни кадри с кандидат-кметица от БСП, която пияна се съблякла чисто гола и танцувала в селското заведение, съобщи Struma. com.

За кратко клипът се въртял по групите в района, но била сезирана полицията и авторите са задържани. Видеото е свалено от мрежата, тъй като има кадри, които са отвратителни, казват хора, които са го видели. Кандидат-кметицата е била подложена на унизителни гаври, които видеото е запечатало, вижда се как се съблича и не са спестени и най-малките подробности от голото и тяло.

Главната героиня в него е известна на съселяните си, цял Петрич и областта. Унизителното отношение към нея е тежко престъпление, независимо, че нравът и е добре познат на всички. Тя бе кандидат за кмет на селото от БСП на миналите избори и излезе в битка срещу вечния си враг кмета на селото Александър Треновски, с когото воюва от години. Имаме сериозна причина да не съобщаваме името на голата жена ,но утре ще разобличим авторите на гнусното видео!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *