Ако сте русофил ето какво трябва да направите, за да не ви арестуват!

Тъй като явно предстоят русофилски арести, малко съвети:

– Унищожете уличаващите доказателства: изпийте всичката руска водка, която ви е налична, заедно със сельодка или каквото руско мезе имате. Най-опасна е руската салата, от нея може да прихванете хибриден новичок. Очаква се утре да излезе закон за забрана на руската салата и руската водка.

– Ако нагло притежавате матрьошки, умело ги пребоядисайте и нарисувайте – най-отгоре Тръмп, отдолу Меркел, след това Макрон, а най-отвътре – Сорос.

– Сложете на прозореца си знамето на ЕС, а пред домашното кандило – икона на Светиня Му БойкУ.

– Спешно напишете декларация в подкрепа на Номинирания и я изпратете на ВСС;

– Станете последовател на Борисов в социалните мрежи и пуснете няколко мазни коментара за Лидера на Западните Балкани източно от Банкя.

– Изхвърлете всички червени дрехи от гардероба си и го решете в утрепано сиво като цвета на ГЕРБ.

– Ако имате портрет на Путин, набучете го със стрели на дартс и се придържайте към вернсията, че подобрявате играта си, като тренирате върху враговете на България.

– Пратете скромно дарение от 10 000 лева на партия ГЕРБ.

– Отворете входната врата и легнете по корем на земята с вдигнати над главата ръце и чакайте. Наблизо дръжте чанта с най-необходимото.

Успех, русофили!

Елена Гунчева

1 коментар

  1. Аз съм готова за ареста! Имам чаша,магнитче на Путин,руското знаме + българското в една вазичка,руска литература и разбирам руски!Още по-лошото-снаха рускиня,с която се разбирам и мечтая да посетя Русия! Мразя русофоби,объркани министЕрки,БокуФци и Ал ьовци и пр.измет! Пиша против властта и възхвалявам Русия!Като ме арестуват ще ги съдя в Страсбург и ще получа компенсация,че да оправя родата от беднотията!Чакам задници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *