Ако изборите в Пловдив са честни, победителят е ясен

Каракачанов разби лъжата в Пловдив, че ако кметът не е на ГЕРБ, няма да има пари. Не се връзвайте на евтини номера, заяви вицепремиерът

Министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов разби твърдението, което от дни се носи из Пловдив, че ако кметът не е от ГЕРБ, няма да има пари за града.

Това е несериозно. Ами ако не е нашата коалиция, няма да има правителство, следователно няма да има и бюджет. Съветвам пловдивчани, които са интелигентни хора, да не се връзват на подобни евтини номера. Пловдив е вторият град в страната и никой няма да си позволи да го ощетява, заяви в Пловдив Красимир Каракачанов, който дойде да подкрепи кандидата на НФСБ и ВМРО за кмет на Пловдив Славчо Атанасов, както и кандидатите за районни кметове и за общински съветници.

Славчо Атанасов е човек, когото целият град познава. Той беше районен кмет на „Тракия“ и кмет на Пловдив в мандата 2007-2011 г. Той е един от най-активните народни представители вече втори мандат. В негово лице Пловдив ще има един енергичен и народен кмет. Кмет, който не си играе на идеологии и който ще е близко до хората, категоричен беше лидерът на ВМРО и военен министър.

Той похвали и кандидатите за районни кметове и припомни успешния мандат на кмета на „Южен“ Борислав Инчев.

Убеден съм, че ако играта е честна, победителят е известен. Казва се Славчо Атанасов, обяви Красимир Каракачанов. Той подчерта, че в деня на изборите ще се види дали играта ще е честна. Помните какво се случваше на предишните избори. В последните два избора играта не беше честна, каза Каракачанов. Лидерът на ВМРО и министър на отбраната подари на Славчо Атанасов новата си книга, посветена на легендарния водач на ВМРО Тодор Александров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *