Ако глупостта можеше да лети, сега вие бихте хвърчали като гълъбица

Време е някой да се погрижи за първите седем на някои депутатки

Експертът по етикет Мария Касимова – Моасет срина с няколко думи само българския парламент. Тя публикува снимка на депутата от БСП Нона Йотова, която меко казано изглежда като избягал от клетката си папагал, случайно озовал се на метри от трибуната, от която се коват закони.

„Често си мисля, че като консултант по етикет имам много работа с едни 240 човека в онази сграда, дето имаше звезда на върха си. Само че те не знаят, мислят, че са си добре.

Тази снимка е очевадно доказателство, че в наложително първо някой да се погрижи за първите седем на някои депутатки. Защото все пак съм квалифицирана да работя с хора, които имат повече от една мозъчна клетка! Че поне като си правят селфита в Пленарна зала, да ги пускат в черно-бяло…”, написа Мария Касимова Моасет.

Освен Нона Йотова емблема за това е и председателят на парламента Цвета Караянчева, чиято снимка напомни за една крилата мисъл: “Ако глупостта можеше да лети, сега вие бихте хвърчали тук като гълъбица!” – д-р Щросмайер от “Болница в края на града”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *