Шефът на “Лудогорец” пак емна съдиите

И след втория мач от първенството, в който отборът не успя да победи, ръководството на “Лудогорец” нападна съдиите. Изпълнителният директор Ангел Петричев дори обяви, че клубът ще пусне жалба срещу рефера Драгомир Драганов, който ръководи домакинството срещу “ЦСКА-София” (0:0) в неделя. Претенциите на “зелените” са за неотсъдена дузпа в края на мача за опасна игра на Раул Албентоса, изритал с бутоните в главата Клаудиу Кешерю.

“Във втори пореден мач не ни дават чиста дузпа. Ако това е феърплеят, за който се говори, то той е против “Лудогорец”. А и не е само дузпата – играчите ми казаха, че са спестени няколко червени картона. Има наченки на тенденциозно съдийство”, обобщи Петричев.

Недоволство от съдията изрази и треньорът Стойчо Стоев: “Става ми неприятно да говоря за съдиите, но сега ми е интересно какво ще обяснят за някои ситуации. Каратистки удар – професионалисти в тази сфера могат да му завидят на испанеца. Съдиите бяха близо и… нищо. Много са интересни тези апели за феърплей, но след като започнат мачовете, всичко се забравя.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *