Шарън Стоун загуби половината си състояние заради краха на SVB

Звездата от „Първичен инстинкт“ Шарън Стоун се разплака по време на церемонията, на която й бе присъдена наградата за смелост. Това стана на 16 март, по време на кампанията за набирането на средства за Фонда за изследване на рака при жените (WCRF) в Бевърли Хилс.

Стоун призна, че й е била необходима смелост да направи дарението си, предвид факта, че е загубила половината си пари заради „банковото нещо“. Въпреки че 65-годишната Стоун не даде подробности за „банковото нещо“, тя прави признанието си няколко дни след фалита на банката на Силициевата долина SVB и настъпилата нестабилност на фондовия пазар.

По данни на Celebrity Networth в началото на 2023 г. състоянието на Шарън Стоун е било в размер на 60 млн. долара. След краха на SVB президентът Джо Байдън увери американците, че банковата система е в безопасност.

„Вашите депозити ще бъдат на мястото си, когато имате нужда от тях“, даде уверения американският президент.

В същото време актрисата подчерта, че в момента светът изживява труден момент и тя не иска никой политик да й казва какво да прави и какво не, как трябва да живее и каква е цената на живота й.

След това Шарън Стоун спомена кончината на брат си Патрик Стоун, който почина през февруари на 57-годишна възраст заради сърдечно заболяване.

„Брат ми наскоро почина, но аз съм тук. Това не е лесен момент за никой от нас“, заяви в емоционално изявление Шарън Стоун.

През 2001 г. Стоун претърпя операция за отстраняване на доброкачествени туморни образувания, които по думите й били гигантски – по-големи от гърдите й. След като те били отстранени, последвала втора операция – за поставяне на гръдни импланти. Стоун твърди, че без нейно позволение хирургът й е поставил по-големи импланти.

„Той беше променил тялото ми без моето знание и съгласие“, написа Стоун в мемоарите си.

През ноември 2022 г. тя разкри, че за втори път се е подложила на операция заради голям фиброиден тумор, но впоследствие се оказало, че диагнозата грешна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *