Циганин наркоман признал, че е заклал Андреа

Аксел Олеков, който вчера бе арестуван за жестокото убийство на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче, е направил пълни самопризнания пред разследващите, научи Lupa.bg. Той бе задържан заедно с братовчед си Десислав Олеков в ромската махала на селото. Аксел е криминално проявен и още няма 18 години. Както вчера първо Lupa.bg написа най-вероятните убийци на младата красавица са цигани.

Двамата били разпитвани в ареста на полицията в Бяла Слатина цяла нощ, но дълго отричали да имат нещо общо с убийството. Аксел непрекъснато давал противоречиви показания, но накрая психически се сринал и признал, че той е заклал момичето.

Известният с изцепките и побоищата в Галиче наркоман завел разследващите в махалата в Галиче и им показал къде е скрил ножа, с който убил Андреа.

След разпита другият заподозрян Десилав Олеков бил освободен от ареста. Аксел обаче остава зад решетките и днес ще бъде поискано от съда в Бяла Слатина той да остане за постоянно в ареста, докато приключи следствието по случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *