Цветанов за бившия си шеф: Борисов сега си е същият, просто не съм го познавал добре!

Уникално съждение направи бившата дясна ръка на Бойко Борисов в продължение на 20 години. Оказа се, че Цветанов, който беше мъжка секретарка на лидера на ГЕРБ и негов заместник, не го е познавал добре. Дали Цветанов се прави на ударен, за да избегне отмъщението? Или пък се гаври с бившия си началник? Твърде вероятно обаче е ЦВ ЦВ да обвинява в двуличие доскорошния си ментор.

Попитан защо ГЕРБ загуби ключови градове, сред които Русе и Благоевград, той заяви: „Това са грешните управленски решения, които се вземат в партията и липсата на диалог“.

„Предизвикателства“ е думата на 2019 г. според Цветан Цветанов. Попитан в предаването „Годината“ по Дарик дали му е мъчно за политиката – Цветанов каза, че се чувства добре. Той посочи, че иска да разгърне това, с което се е захванал в неправителствения сектор.

На въпрос защо си е тръгнал от политиката, Цветанов заяви: „Защото така прецених. Реших го заедно със семейството си.“

По думите му той е бил дискредитиран, имало е интерес от неговото дискредитиране. Хора, които са около и в ГЕРБ са имали известни интереси, обясни Цветанов. Той отрече обаче в това роля да има премиерът Бойко Борисов.

Първите опити за моето дискредитиране бяха още през 2010 г. Тогава обявявах имотното си състояние. Това беше практика. Никой обаче не погледна в дълбочина. Те са от 1964 г. до 2008 г. Тогава със съпругата ми си купихме със заем. Другите апартаменти са ми наследство, коментира Цветанов.

Сега никой не се интересува от моите имоти. Сега имам един апартамент, където живея със съпругата ми. Няма смисъл да опровергавам обвиненията, „опитах се да опровергая всичко през 2010г.“, каза още той.

Видя се, че може и без Цветан Цветанов да се взимат избори, добави бившият втори във ГЕРБ.

Попитан защо ГЕРБ загуби ключови градове, сред които Русе и Благоевград, Цветанов заяви: „Това са грешните управленски решения, които се вземат в партията и липсата на диалог“.

„Предполагам, че Борисов си е същият. Просто аз не съм го познавал достатъчно добре. Трябва да се търсят каузи, което обединява институции и политици“, коментира още Цветанов.

„Реалност“ ще бъде думата на 2020 г. според него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *