Ужасяваща трагедия: Абитуриентка и рожденик загинаха в БМВ след удар в паркиран тир

Зад волана е бил 22-годишен шофьор, който е имал рожден ден, а на 18-годишната му спътничка й е предстоял абитуриентски бал, издъхнали са на място

Тежка катастрофа взе жертви тази нощ в Русе. Загинали са двама младежи – момче и момиче, което тази вечер е трябвало да празнува абитуриентския си бал, съобщи бТВ.

Инцидентът е станал малко след 4:30 ч. сутринта на бул. „България“, преди изхода от Русе.

Лекият автомобил, в който са пътували 22-годишен младеж и 18-годишната му спътничка, се е ударил с висока скорост в задната част на молдовски тир. Камионът е бил паркирал за почивка, а водачът му е спял.

При сблъсъка част от автомобила е влязъл под ремаркето и е намачкан до неузнаваемост.

Зад волана на леката кола е бил младежът, който е имал рожден ден. Той и спътничката му, на която й предстоял абитуриентски бал, са загинали на място. Причините за тежката катастрофа се изясняват.

Това е втора голяма трагедия в рамките на денонощие в страната. Припомняме, че вчера малко след 16 ч. четирима загинаха при тежка катастрофа на пътя Монтана-Видин. Поради влажна настилка, шофьор на тир е загубил контрол над превозното средство и се е ударил с ремаркето си движещия се в насрещната лента лек автомобил. Веднага след това върху лекия автомобил връхлита тир с турска регистрация, а след това, върху него се стоварва и цистерна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *