Удариха Барбукови и ексгубернаторката на Перник, скоро – Земен

В момента тече масирана полицейска акция по претърсване жилището на бившата областна управителка на Перник Ирена Соколова, видя BIG5.

Ирена Соколова – бивш депутат от ГЕРБ и вече бивш областен управител на Перник, обитава баровския комплекс Анастасия, който се намира в квартал Гоце Делчев в София. В същия комплекс жилище има Евгени Минчев, а самият той е собственост на известните строителни предприемачи Димитър и Весела Барбукови.

Не е известно още дали бившата областна управителка живее там под наем или жилището в луксозния комплекс е нейна собственост.

В този час пред комплекс Анастасия е пълно с полицейски автомобили, а МВР и прокуратурата провеждат щателен обиск на жилището на Ирена Соколова. Най-вероятно това се извършва във връзка с разследването, което започна прокуратурата, за източването на язовир Студена и последвалата водна криза за перничани.

Припомняме, че заради водната криза бяха освободени шефът на ВиК-Перник Иван Витанов и областният управител Ирена Соколова, а Специализираната прокуратура заяви, че ще търси виновните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *