Тровят ни с флуорирана вода и ни превръщат в роби

Редовната употреба на химикала убива мозъка, твърдят учени

Фармацията стои зад масовото налагане на отпадния продукт

Водата е най-големият директен източник на флуор. Флуорирането, или добавянето на флуорид към нея, се извършва в световен мащаб от 70 години на ХХ век с обяснението, че веществото предотвратява образуването на кариес. Но мнозина са убедени, че тази съставка се излива във водата от управляващия елит, по рецепта на нацистки учени, за да превърнат хората в послушна рая, която никога няма да се изправи срещу несправедливостта и неравенството.

Флуоридите са основни отпадни продукти в алуминиевата промишленост и при производството на изкуствени торове. До средата на 40-те години на миналия век те са смятани за едни от най-опасните замърсители.

Послушни и лесни за контрол

Заключенията на учените за влиянието на флуорида върху човешкото здраве са много различни. „Службата за обществено здраве на САЩ (USPHS) прави експеримент и установява, че съединението наистина предотвратява образуването на кариес. Противниците на флуорирането, от друга страна, смятат, че използването на този химикал във водата започва от нацистите през 30-те години на миналия век, когато те откриват, че хората, които пият флуорирана вода, са послушни и лесни за контрол. Нацистите го използват в концентрационните лагери, а също и при завладяването на Полша и Чехословакия“, пише Гретхен Ан Райли в книгата „Теории на конспирацията в американската история“. Хората вярват, допълва тя, че флуорирането причинява стерилитет и нацистите умишлено го изливат във водопроводите на Източна Европа, за да елиминират местното население.

Концлагерите и ГУЛАГ

Използването на флуорид за подчиняване на хората от нацистите е видяно и от Съветите, които го използват в ГУЛАГ. Тази теория е част от тезата, че СССР възнамерява да подчини САЩ чрез флуориране на водата. „Привържениците на тази теза имат три мнения за ефекта на въпросния химикал. Едни смятат, че целта е да се отслабят умствените способности на американците, за да се постигне по-лесно политически преврат. Други, казват че флуорирането е само първата стъпка от военната инвазия на Съветите. Трети вярват, че дългосрочният план на СССР трябва да причини рак и други заболявания в САЩ, особено сред децата, така че след 10-20 години, по време на инвазията, Америка да остане без достатъчно здрави хора, които да защитават страната“, пише Райли. Тя добавя, че има и такива с по-крайно отношение – те смятат, че целта е да се отровят всички хора, за да бъдат заменени от специално отгледана от съветите раса.

Флуорирането на водата в САЩ започва в началото на 50-те години на миналия век, когато нацистки учени се установяват в Америка като част от операция „Кламер“. Уважаваният американски химик Чарлз Елиът Пъркинс е изпратен в Германия, за да помогне за възстановяването на И. Г. „Фарбен“ след края на войната. Той пише, че „истинската причина за флуорирането е не да се грижим за зъбите на децата, а да се намали съпротивата на масите, да се контролират хората и да се отнеме свободата им. Честите дози флуор в крайна сметка ще намалят способността на индивида да се съпротивлява чрез бавно отравяне на части от мозъчната тъкан, тя ще се преклони пред волята на всеки, който иска да я контролира. Казвам това като учен, който е прекарал 20 години в изследване на химията, биохимията, физиологията и патологията на флуора. Всеки човек, който пие изкуствено флуорирана вода в продължение на една година, никога повече няма да бъде същият, нито психически, нито физически“ – пише Джим Марс в книгата „Конспирация за трилион долара“. Той твърди, че флуорът е ключова съставка в „Прозак“ и други психотропни лекарства.

Причинява рак

Химикът д-р Дийн Бърк от Националния институт по рака, заявява, че флуоридът причинява тумори по-често и по-бързо от всеки друг химикал. Изследването на д-р Пери Кон показва връзка между остеосаркома (рак на костите) и флуорида и че този вид рак засяга децата 4,6 пъти по-често в райони с флуорирана вода. Джим Марс вярва, че заедно с алуминиевата индустрия, фармацията също стои зад налагането на флуорирането. „Те направиха отпадъчния продукт флуорид неразделна активна съставка на пестициди, фунгициди, анестетици, лекарства, паста за зъби… Флуоридът се превърна в толкова важна част от една индустрия, която носи милиарди долари, че е финансово невъзможно, правно немислимо и потенциално опустошително за фармацевтичните компании да признаят, че това съединение трови хората“, твърди публицистът.

Научно изследване, публикувано през февруари 2015 г. в Англия, показва, че бавното функциониране на щитовидната жлеза при хората е 30% по-често в райони, където водата е най-флуорирана. „Това означава, че до 15 000 души страдат ненужно поради проблеми, причинени от намалена функция на щитовидната жлеза, което може да доведе до депресия, наднормено тегло, умора и мускулни болки“, пише в изследването на професор Стивън Пекъм от университета в Кент.

Много страни по света от години протестират срещу флуорирането на водата. Повечето западноевропейски държави са забранили използването на този химикал. „Ползата от флуорида е минимална и няма нужда да се поглъща в тялото. Има съобщения, че употребата на флуорид във водата е свързана с много здравословни проблеми, от артрит, хипотиреоидизъм и рак, до болестта на Алцхаймер и намаления интелект при децата“, данните са от уебсайта на Fluoride Action Network.

Автор: Румяна Генадиева, Труд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *