Трите национални телевизии са на каишката на Борисов

Едновременното прекъсване на програмите и пряко включване от дома на човека с най-много менискуси в света, което извършиха трите големи телевизии, показва, че и трите са на каишка.

Нареждат им и те веднага пускат. Няма значение частни ли са, обществена ли е.
Не знам дали разбират работещите в тези телевизии, че това е позор. Позор от професионална и морална гледна точка. Те свалиха телевизиите на нивото на Северна Корея.

Така ли мислят да я карат – с непрекъснати включвания на домашното видео на премиера? Какво ще стане – ще му увеличат броя на депутатите ли? Някак ще го задържат на власт?
Позорното място по свобода на словото на страна от ЕС се дължи на всички тези безгръбначни уж професионалисти в медиите. Как пък един не се възмути и да напусне, да каже, че не може да слугува повече. Милен Цветков, беше такъв пример, не приемаше да го мачкат и го сваляха от екран. Ама бил чепат, ама бил особняк, нали… Само с неговия пример ли ще остане телевизионната колегия?

Спрели са предаването и на Веселин Дремджиев, не му плащали, уж финансови неуредици.
И в тази ситуация се намират журналисти да обясняват, че незаслужено ни слагат на 112 място по свобода на словото, не били прави анкетьорите от Репортери без граници.

Засрамете се, огледайте се в огледалото. Вече не сте жалки, а направо смешни – до края на света ли мислите, че ще управлява Борисов, докато вземете пенсия ли ще го обслужвате? Не усещате ли, че имената ви са опозорени? Или това за вас не е от значение?

Иван Бакалов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *