Това ли са свежите зеленчуци на „Лидл“? Да не сме прасета!

Дама е гневна, че в бургаския хипермаркет се опитват да й пробутат боклуци 

„Това ли са „пресните“ зеленчуци на Лидл? Нали такава им е рекламата – че винаги предлагат най-свежите продукти! Вижте обаче какво пробутват в магазина им на ул.“Проф.Яким Якимов“ 17 в Бургас“. Това написа в сигнал до Флагман.бг бургазлийката Венета Димитрова, която изпрати потресаваща снимка на краставици, които стават само за изхвърляне. Цената им обаче е 2,99 лева за килограм.

„Ние ли да сме ядосани или тях да ги е срам. Тиквички, патладжан, пипер“ Сиврия“ – унижение за българския клиент /на европейски цени/, на който се предлагат зеленчуци преди да бъдат хвърлени на прасетата! В конкретният магазин винаги има някакъв проблем…или машината за рязане на хляб е повредена, или служителите са изнервени и си говорят на висок тон,или преоцените им стоки в регалите са без маркировка…Загубиха ме като клиент!“, гневна е бургазлийката.

„Пазарувала съм в Лидл в Германия, както и във Великобритания, но никъде не съм виждала такова „падение“ в предлагането на свежи храни. Даже преоцените им стоки са по-пресни и с по-добър външен вид от сниманите и изброените други. Въпросът е защо се допуска да ни „цакат с топла бира““, допълва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *