За ГЕРБ падне ли София, отива и България. Ето защо Бойко се юрна в последните дни като слон в политическия стъкларски магазин на столицата.

Лидерът на ГЕРБ не разбира нищо от избори, нито от партийно строителство. Дълги години наблюдаваше кампаниите от политическия амвон на партията и щракаше с пръсти, а после раздаваше по един часовник на Цветанов за всеки спечелен вот. Цецо тия неща ги правеше по-тихо и задкулисно, с купен цигански и корпоративен вот и купени изборни комисии.

Усещайки че нещата в София не вървят надобре, Борисов тури тухлата на газ педала и орева орталъка. Цялата седмица преди балотажа централата на партията замърсяваше софийската атмосфера с Костинброд 2 досущ като фините прахови частици през зимния отоплителен сезон. После мнимата афера Костинброд 2 прерасна в аферата Волуяк. Борисов си позволи нещо нечувано у нас 30 години след възродителния процес – извършване на асимилационни действия с елемент на етническо прочистване в чисто българското село Волуяк. Тези нещастни хорица бяха нарочени за роми. Всъщност, за Борисов всички, които гласуват за Манолова, са цигани. Нищо че 90 процента от столичните цигани на първия тур са гласували за Фандъкова.

С тази ченгеджийска интрига Бойко реши да сломи Мая.

Хубава работа, ама циганска, казват нашенци за такива уйдурми. Хубава работа, ама герберска, е продължението на сентенцията. Покрай сюжета с изтегляне на пожарникарски шлаух в гориста местност, Борисов явно е изучавал в милиционерската школа и вариантите за ре, контра и чекмедже контра дезинформация. Нищо че с тия работи блеснаха на времето някакви сини кинжали на Филип Димитров. Явно всичко идва от Симеоново.

Бойко реши да спасява своя личен Сталинград в София, забравяйки че може така да загуби половината областни центрове. Така в неделя вечерта може да стигне до тъжната мисъл – а какво е България без страната.

Или както би казал Бойко:
Да живее Сталинград!
Победа будеть за нами…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *