Skip to content

Соломон Паси за пореден път обруга православието

Соломон Паси за пореден път обруга религията ни. Този път размаха пръст от ефира на БНТ и с тон на ментор обяви, че православните и католиците трябва да си обединят Великдена.

Същи икуменист. Но не съвсем. Докато икуменистите по свой си начин болеят за християнството, Паси ляга и става с Путин. Той му е основната болка. И затова стигнал до извода, че само с „обединението на Великдена“ може да бъде пречупен Путин.

Нормално е така заповеднически да раздава заповеди Паси. Също като началниците си от САЩ. На тях, когато не им харесва някъде нещо по света, нахлуват, саморазправят се с народите и управниците им и „въдворяват демокрация“.
Соломон Паси най-безцеремонно си призна зависимостта от САЩ. Очаквал следващата седмица среща с американския посланик. Защото преди 20 г. с тогавашния шеф на амбасадата на САЩ бил създаден Атлантическият клуб. Тогава и България се отказа от суверенитета си, унищожи войската си, призна самоунижението за своя ценност и влезе в НАТО.

А Паси пак се показа и като осквернител на българското. Днес се разпорежда за обединение на Великдена, а преди време извика „Майната му на православието“. Всички помним как нарече българите „андрешковци“, защото искали да се отворят отново трети и четвърти блок на атомната централа. Предложи да се скопи лъва от националния ни герб, сравни Зеленски с Левски… Но това дори няма нужда от коментар.

Албена Борисова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *