Слатински: Как за охранители и пиарки все се намират и РНК ваксини ?

Преподавателят във Военната академия и бивш съветник на президента Георги Първанов проф. Николай Слатински разкри, че непрекъснато получава съобщения как нерискови представители на различни съсловия, но с връзки, се уреждат за прилагане на иРНК ваксини с предимство пред болните и възрастните. „Пиарки, шофьори, охранители, секретари – за тях винаги има, а за моята майка – не“, оплака се анализаторът във фейсбук.

„Вече многократно писах като глас в пустиня, че в България върви невъобразимо уреждане с рнк ваксини!
Докопва се до тях кой както може, пускат се в ход приятелства, познанства, протекции, телефонно право (най-важното е да си близък на властта, особено на ключовите министри и лично на отлично-знаете-кой); влияние (Да здравствует корпоративное иммунизирование!); връзки (по втория начин); шмекерлъци (тук всичко зависи от ловкостта и хитростта)“, обяви той. И предупреди, че падението на обществените нрави вече е достигнало до безобразни висоти.

„Когато АстраЗенека беше спряна, явлението бе, както казват в Перник, ачик-ачик, защото при обявявана липса на рнк ваксини и спряно имунизиране с АстраЗенека, процесът на ваксиниране продължаваше. Но никоя тв девойка стройна кат’ ръкойка, като казват в Пернишко, не си направи труда да попита властта – как, аджеба, толкова хора се имунизират, когато няма рнк ваксини и са спрени астра-зенеките!?
Сега за хиляди, маса, народ, се отпускат щедро ваксините на АЗ, но в същото време за богоизбраните е всичко останало. Защо за тях има, а за моята майка няма?“, пита проф. Слатински.

Според него има възможност и да се плаща за определен вид ваксина. „Тази пошла картина придобива грозни мащаби. Спасявай се кой както може! А който не може – блажен да е, негово ще е Царството небесно…“, добавя той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *