Слави да каже: Ще рине ли кочината ГЕРБ?!

Пиар анализаторът Диана Дамянова коментира във фейсбук изборите, предложеният състав на евентуален кабинет от победителите в надпреварата „Има такъв народ“ и какво очаква от бъдещото правителство.

Заповед!

Голяма част от 2020-та я прекарах на площада!

Повече от 5 години с името си и публично настоявах за наказание – съд и затвор за клептоманите около Борисов и на него самия.

Доктор съм на историческите науки и разбирам от разни истории. И знам, че ако корупцията не бъде наказана с цялата сила на закона, то следващите отново могат /и ще/ се изкушат. Възмездието за откраднатите /в пряк и преносен смисъл/ години от живота ни, беше и основен мотив за публичното ми поведение.

Гласувах за Демократична България, но съм голям симпатизант на Слави и Има такъв народ.

Не съм в никакъв възторг от връщането на лица като Николай Василев на политическата сцена, но мога да го преглътна.

Но ми беше обещано ИЗЧЕГЪРТВАНЕ!

Гешев и корумпираната му прокуратура, Кошлуков и смазаната телевизия, Борисов и клептоманското му обкръжение трябва да бъдат изчегъртани и наказани. Само така може да се възстанови справедливостта в страната.

И искам да чуя от спечелилата изборите партия, че ще го направи. Сега и веднага.

Защото преди да полетим в космоса, добре е да разринем кочината.

Това чакам и ще го изисквам.

Тези избори ги спечелиха Бойко Рашков и икономическия екип на служебното правителство. И ако водената от тях политика не бъде продължена, с прискърбие ще се призная за наивник и ще се разделя със симпатиите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *