Кметът Апостолов и синът му – депутат се опитали да озаптят пияния предприемач

Известният футболен съдия и депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов е участвал в сбиване в центъра на Симитли в новогодишната нощ заедно с баща си Апостол Апостолов, който е кмет на града. Информацията плъзна преди часове, но според свидетели двамата са само периферни участници в скандала в дъното на който е известният с изцепките си бизнесмен Методи Бачев, собственик на строителната компания “Агромах”.

Всичко започнало от поредната щуротия на Бачев, който е собственик на заведение в центъра на Симитли. Там той празнувал шумно, демонстрирайки показност и незачитане на всякакви правила за цивилизационно поведение. Докато съгражданите му играели на хорото, Бачев започнал да хвърля пиратки по тях. Хората, сред които доста деца, се изплашили и се разбягали, за да се предпазят.

Скандалното видео, на което пияният Методи Бачев се гаври с Бойко Борисов

В този момент кметът Апостол Апостолов отишъл при Бачев, за да му направи забележка, молейки го любезно да спре да нарушава обществения ред.  Бизнесменът, чиято фирма „Агромах“ беше прекръстена на Громахолд, обаче не го послушал и дори си позволил да го изблъска. Съдията Стефан Апостолов бил зад гърба на баща си и го предпазил да не падне, след което двамата се оттеглили настрани. Не е имало никакво меле, нито пък размяна на удари, както се твърди.

“Никой не е падал, нито пък има някой с избити зъби”, обясни и районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки. От прокуратурата информираха, че няма образували досъдебно производство, а само извършват проверка на случая.

Бачев нашумя през 2016-а година, когато на тържество на площада в симитлийското село Черниче известният предприемач мъртвопиян покани на сцената актьора Краси Радков, обявявайки, че “кметът на Симитли Апостол Апостолов е “е*ал премиера Бойко Борисов”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *