“Всички путински кучки ще гниете по килиите”, написа във фейсбук скандалният младеж

 

Скандалният наследник на евроатлантика Соломон Паси – Исаак, направи нов избор по избори, загърби партията си фаворит БСП и обяви, че ще гласува за “Продължаваме промяната”. Решението си той мотивира с аргумента, че „единствените дръзнали да спрат газпромската ни зависимост и изгониха 70 агента са Кирил Петков и Асен Василев“, както той сам се аргументира.

Така, момчето все пак стопля политически отношения с баща си, който вероятно ще  е доволен от новото му пристрастие, отколкото да го гледа като част от червените редици, коментираха политици.

Само преди ден, известният като върл русофоб младеж пусна скандален пост във фейсбук, с който възмути феновете на Москва- “Всички путински кучки след някойдруг ден ще гниете по килиите.”, написа Исаак Паси на профила си в социалната мрежа.

Преди 2 години Паси-внук се вля в соцпартията, като обяви, че се включва в столичния район „Сердика“, за да следва стъпките на дядо си, който е споделял социалистическите идеи.

„Зрял съм, за да вземам решенията си сам“, казва през 2020 година Паси-младши пред „glasove.com“ и твърди, че не го правел напук на баща си, който е лидер на Атлантическия клуб и с десетилетни десни убеждения.

Малко след това обаче, синът на Соломон Паси и журналистката Бинка Пеева реши да си тръгне.

„Обичам да съм сериозен с каквото и да се захвана“, заключва Паси-внук, ставайки член на БСП.

Младежът е завършил Първа Английска гимназия в София, учи в УНИБИТ “Национална сигурност и културно-историческо наследство.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *