Синът на Румен Радев се оказа на нелегалния купон без документи

15-годишния Георги отведен в районното за снемане на самоличност

 

Президентският син Георги Радев е бил отведен в полицията, защото не е имал документи в себе си. Както стана ясно по-рано днес, наследника на Румен Радев е замесен в нелегален купон, състоял се в хостел на столичния бул. „Христо Ботев“.

При идване на униформените след подаден сигнал и поискана проверка на документи, синът на Румен Радев не е имал лична карта в себе си. Това е и причината той да бъде отведен в районното. В полицията самоличността му е била установена, съставен му е акт за това, че е бил без лична карта и е пуснат.

Оказало се, че  младежите са наели помещението през интернет, но поради липса на доказателства, че там се е правил нелегален купон, от РЗИ няма как да ги санкционират, разкриват източници от службата.

Георги Радев пък е извикан в понеделник с призовка, заедно с майка си, за да дава обяснения за инцидента и да му бъде връчен акт в 4-то РПУ в София.

2 коментара

  1. Простотия до Шия!? Глоба за Лична карта на НЕПЪЛНОЛЕТЕН ???? Кое РПУ ще „извика“ ПРЕЗИДЕНТА на Разпит??? Тия хора не четат и Не са чували за КОНСТИТУЦИЯТА??? (:

  2. Лъжлива новина на тъпанари!?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *