Заради бягството от мобилизация интернет тролове атакуват младежа

 

Масова вълна на недоволство от интернет тролове се надигна в социалните мрежи срещу българо-руския герой от “Евровизия” Кристиан Костов. Нежният младеж се прибра наскоро у нас и чистосърдечно си призна, че няма намерение да чака да бъде мобилизиран и да остави костите си в безумната война на кремълската хунта в Украйна.

“В армията ни няма нужда от педерасти, този като види бандеровците и ще им се нагъзи, вместо да стреля”, “Може да помага на фронта единствено като компаньонка или медицинска сестра” и прочие коментари на руски тролове засипват в последно време профила на младия певец.

В гостуване преди няколко дни в “Шоуто на Николаос Цитиридис” Костов откровено заяви, че се притеснява за многобройните си приятели в Москва и за първи път си позволи да критикува режима на руския президент Путин.

За съжаление пацифистката позиция на Кристиан е мпосрещната на нож не само при Големия брат, но и сред нашите путлеропитеци.

Ето каква гнусна полюция спретна по адрес на момчето “писателят” Добри Божилов:

За да разберете какво значи “леке”…
Това е Кристиян Костов. Български певец, участник в Евровизия, заел второ място.
Но от този летящ старт в музиката, той не остава в България, да се развива тук, и да допринася за нашето изкуство, а отива в… Русия.
Да, в Русия.
Защо?
Там пазарът бил по-голям и можел по-добре да се лансира.
ОК. Русия е добра, хубава, чудесна страна, в която мога да направя много пари. Русия на Путин. Това момче е родено 2000 г., а Путин е на власт от 1999. Т.е. откакто е роден, не е имало друга Русия, освен тази на Путин.
И тя му дава всичко – слава, пари, признание…
Преди дни това момче се завърна в България. И изплака: “Ако бях останал, щяха да ме мобилизират…”
Значи като е за концерти и рубли – Русия е добра. Предпочитам я. Не ми трябва България, на Изток пазарът е страхотен.
А като дойде мобилизация: “Ужас, диктатор, едва се измъкнах, добре че имах български паспорт…”
Ето това се нарича “леке”…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *