Розовите болшевики скочиха и на Клинт Истууд

Либерални журналисти искат бойкот на новия му филм

Либералните медии в САЩ, които от години са централна платформа на пропагандата на “розовата гвардия” от радикални активисти, организираха фронт и срещу новия филм на Клинт Истууд “Ричард Джуъл”.

Драмата разказва истинската история на охранителя Ричард Джуъл, който става герой след като открива взривни устройства по време на олимпийските игри в Атланта, но после погрешно е заподозрян от ФБР, а медиите съсипват живота му с клевети.

Филмът се появява в момент, в който либералните журналисти се правят на жертви на реториката на президента на САЩ Доналд Тръмп като в същото време безцеремонно лъжат за неговата администрация и избиратели.

В последните години излязоха няколко големи филма, които пристрастно героизираха американските медии. С.”Ричард Джуъл” Истууд просто показва и другата страна. Но това беше достатъчно за вълни от гняв, истерични статии и призиви филмът да бъде бойкотиран.

От няколко издания обвиниха легендарният режисьор и актьор в “тръмпизъм” и поискаха преди филма да има обяснителни бележки за ролята на медиите в скандала. Привържениците на Истууд посочиха, че това е поредния пример за самозабравянето и лицемерието на либералните медии и го посъветваха да не се поддава на журналистическите атаки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *