Skip to content

ПП ДБ са комари в сравнение с ГЕРБ. Не са научени, а може би не могат да оцеляват

Мнозина се надяват Борисов да заличи ПП ДБ и да ни спаси.

ПП ДБ са комари в сравнение с ГЕРБ.

Не са научени, а може би не могат да оцеляват.Присъщата им алчност и жажда за власт не са достатъчни.Учат се в движение и най- вече от Борисов и номерата му.

Борисов ще ги убие с един замах – просто чака да настъпи момента.Сега по – важно е да спечели подкрепа от западните си партньори.Играе ва банк – чрез интриги, злепоставяне, изхвърляне от борда.Познава народопсихологията и умело натиска рани или с популистки прийоми демонстрира загриженост и дори /!/ надава вик за справедливост.

Кохортата му е в настъпление – наближават местните избори.Купуват, извиват ръце, договарят се. Да контролираш местната власт означава контрол върху избори, обществени поръчки, администрация, данъчни служби, полиция.Означава информация и възможност за преразпределение на пари и влияние.

Овладее ли сега местната власт, Борисов ще се върне с цялата си кохорта .Доста е научил през изминалите години , но винаги ще си остане с разбиранията от 90те години.

И пак ще има рекет, данъчни и наказателни процеси срещу неудобните, ограбване на бизнеси, кражби на европари, манипулации и лъжи.

Това ли искаме?

Забравихме ли?

Нужно е да гласуваме – всички!

Гласувайте за личности.

Познавате кандидатите по места.

Гласувайте с преференции за общински съветници.

Гласувайте за хора които добре познавате, за хора които имат съвест и морал.

Изберете хора, които ви чуват, които ще разговарят с вас и след изборите, когато бъдат избрани и които ще бъдат благодарни когато ги разтърсите ако нарушат принципите си.

Избирайте умно – утре вашите избраници ще решават съдбата ви в този град или село.

Не се подвеждайте и не решавайте само според партийни членства или граждански квоти.

Не вярвайте на общи приказки и обещания.

Вярвайте само на проверени хора – с квалификация, умения , воля и решимост, хора безсребърници , хора с любов към България.

Издигайте кандидатурите им.

Сега можем да помогнем на себе си и децата си.Ще има купен вот, корпоративен и административен.Тези гласове са ясни и предварително отчетени.Излезем ли обаче ВСИЧКИ ще ги пометем и стопим вота им!

Не го ли направим – злото ще се върне.

И тогава ще сме безсилни.

Така, че – стягайте се!

“ Боят настана

тупат сърца ни…“❤️

Румяна Ченалова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *