Двамата мъже били приятели и по-младият често гостувал в дома на по-възрастния. Така станало и този уикенд, когато в Долни Вадин се провеждал традиционният събор

 

Вчера в 15.46 часа в РПУ-Оряхово е подаден сигнал, че в механата на къща във врачанското село, което се намира на Дунав, има прострелян мъж.

Веднага на място е изпратен екип на полицията, който открил в механата на дома тялото на 57-годишния собственик на къщата. По трупа на мъжа, който е от град Долна Митрополия, имало две огнестрелни рани.

На пода пред дивана е намерен и трупът на 41-годишен мъж от град Тръстеник, област Плевен, с огнестрелна рана в слепоочието.

Двамата мъже били приятели и по-младият често гостувал в дома на по-възрастния. Така станало и този уикенд, когато в Долни Вадин се провеждал традиционният събор. Цялото село е потресено от случая, коментира кметът Иван Спасов, цитиран от “Булнюз”.

При последвалия оглед в механата били намерени пистолет и три гилзи. Оръжието е законно притежаван. Двамата мъже не са криминално проявени, уточняват от МВР.

По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *