„Пияната водеща“ с емоционална изповед

София Джамджиева не понасяла еротичните намеци на невъзпитани зрители

 

Не изглеждам ли малко странна, пияна и надрусана?“ Това пита тв водещата София Джамджиева по музикалния канал „Фен тв“ свой зрител навръх Нова година. Красивата актриса, която нашумя с изявите си в музикалното шоу „Пееш или лъжеш“, а след това и с брилянтните си превъплъщения в „Като две капки вода“, цъфна на екран в новогодишната нощ видимо подпийнала и взриви телевизионния ефир, а след това нейни клипчета обикаляха социалните мрежи и всеки втори коментираше поведението ѝ.

Репортер на ШОУ БЛИЦ се свърза с актрисата, за да научим какво е провокирало това нейно поведение към зрителите, била ли е пияна или надрусана, глобена ли е от работодателите си или пък е получила премия за високия рейтинг…

– София, как ще коментираш участието си в новогодишната програма на Фен тв? Беше ли почерпена?

– Отговорът е тотално „Не“! Не пия по време на ефир – нямаме право, пък не е и хубаво. В предишни предавания може да се е случвало с колегите да изпием по половин чаша по повод рожден ден на някой от нас. Всичко беше игра, шега. Ефирното време е дълго и в един момент ти избиват чивиите, защото се обаждат много хора с еротични теми, които не понасям и отбивам въпросите. Не ми издържаха нервите и започнах да го играя нарочно.

– Изненада ли се как за една вечер стана популярна и всички в социалните мрежи те коментираха?

– Бях много изненадана, защото в предаването съм всеки ден така, държа се по този начин. Ако се върнат назад записи ще видите, че съм се държала и по-зле с хора, които са си го заслужавали или съм била изнервена. Такъв тип човек съм и гледам да не крия какво си мисля. Но ще гледам да обера оттук нататък…

– От кога си водеща на поздравителния блок на музикалната телевизия и допада ли ти работната среда?

– От осем месеца съм в телевизията. Допада ми, разбира се! В прекрасни отношения съм с всички. Искам да подчертая, че не са ми треснали глоба, нито съм получила премия за въпросното предаване, както се пише в някои медии. Не съм се карала с шефовете ми, дори напротив – предстоят ни нови неща заедно. Може би ще започнем ново предаване, което ще си е само мое.

– Каква бе реакцията на шефа ти Виктор Касъмов за новогодишното ти поведение пред камерата?

– Не знам! Не мога да коментирам, не съм разговаряла с него.

– Има ли зрители, които ти късат нервите с безумните си коментари и въпроси?

– Да, разбира се! Но аз имам извратено черно чувство за хумор и винаги се включва на помощ. Знам как да извъртам нещата, все пак имам години опит в актьорското майсторство… Знам как да се оправям в такива ситуации. Когато изгрубеят им отвръщам със същото, карам ги да ми се извинят и накрая разговорът приключва с това, че сме приятели.

– Какво е отношението ти към алкохола и наркотиците?

– Не се занимавам с такива неща. Имам малко дете и си го гледам! В младите си години съм била луда, няколко пъти съм пушила трева, но това е всичко, което мога да кажа по този въпрос. И аз като всички млади хора съм вършила глупости, но вече сме хора на над 30 години с деца и когато не сме на работа си стоим вкъщи.

– А с кариерата ти на актриса какво се случва? В момента за всички в този сектор е трудно, но мечтаеш ли си за някоя голяма роля?

– Не съм от тези хора, които на всяка цена искат нещо и непрекъснато го насилват. Ако има нещо да става – ще стане! Има един проект, в който съм поканена да участвам, на пролет сигурно ще се снима един филм с мое участие, но към този момент повече не мога да издам.

– Ковид кризата как се отразява на теб и семейството? Сблъскахте ли се от близо с вируса?

Моят мъж, (да подчертая, че все още ми е мъж, напук на жълтите медии) го изкара, но бяхме разделени по време на този период. Аз не се заразих, но той го изкара зле. Аз и детето отидохме при моята баба, за да се отделим от него и да може напълно да му мине. Пазя се, спазвам всички мерки. В метрото от едно време си ходя с маска, тъй като ме е страх от всякакви бактерии. Винаги съм била чист човек и мерките въобще не ме притесняват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *