След решението на президента Радев да върне назначението на Гешев за главпрокурор на ВСС, проправителственият сайт ПИК буквално пощуря и обвини държавния глава във всички земни и неземни грехове и конспирации. Вижте с каква бележка излезе – едно към едно: 

Ако някой е имал съмнение, вече да няма. Президентът Радев работи в услуга на Цветан Василев, Иво Прокопиев и Кремъл с единствената мисия да разклати страната и свали легитимната власт. Връщайки без никаква логична и законова причина указа за Гешев, той се изплюва в лицето на държавността.

Прави го насред шпионския скандал с Русия, разконспириран от прокуратурата. Спокойно може да се каже, че играе като агент на Путин.

Радев влезе на „Дондуков“ 2 с мисията да разшири руското влияние и да предотврати покупката на американски изтребители за армията. Ветото над Гешев е част от конспирацията.

Въпросът сега е дали властта ще си застане на мястото и дали ВСС ще се пречупи пред рекета. Вероятно се задават протести на маргиналите от Боец и ДеБъ. Блокади, кръв. Това е планирано – криза в навечерието на Коледа, инспирирана от президента, Манолова, Слави Трифонов.

Държавният глава на България работи против България и за Москва. Връщането на указа е отмъщението на Кремъл за разплетената афера с Николай Малинов и изгонените руски дипломати от София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *