Пиарът на ВМРО за предсрочното освобождаване на убиеца Полфрийман: Това е недопустимо!

Емоционален коментар по повод предсрочното освобождаване от затвора на убиеца Джок Полфрийман публикува във „Фейсбук“ пиарът на ВМРО Екатерина Анева. Тя се възмущава от решението на съдия Калин Калпакчиев, пуснал на свобода австралиеца, който преди 12 години уби младежа Андрей Монов:

Ето какво написа Екатерина Анева:

Отказвам се от тази съдебна система, която освобождава преждевременно убийците на нашите деца!

Съжалявам, да, ПР съм на ВМРО – БНД, на партия, която е част от управляващото мнозинство, НО! Това не ме прави по –малко човек от всеки друг. Имам синове на годините на погубения Андрей Монов. Боли ме. Боли ме много. Всяко наше дете можеше да е на неговото място. Не случайно ние от 3 години предлагаме този безумен правен институт с бързото следствие при тежки престъпления да отпадне.

Не искам и да анализирам доводите на съда. Само се моля за децата на тези съдии. Само това.

Да, емоционална съм. И, да! Най – вероятно не би трябвало изобщо да пиша този пост, предвид, позицията си. Но, аз съм майка. Имам право да кажа, да излея чувствата си. Недопустимо е! Това е национално предателство от страна на българския съд.

ВМРО е бранила държавата ни, целостта и. Всеки човек – човек по човек, бразда по бразда, бран по бран, къща по къща. Отказвам да приема това решение на съда! Отказвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *