БСП и „Воля“ и ОП незабавно да искат анкетна комисия за студения резерв на Ахмед Доган за ТЕЦ „Варна“. Сега могат да докажат, че едните са опозиция, а другите са патриоти. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.

Държавата трябва да плати на Доган поредните милиони и то в момент, когато държавните „Марици“ имат финансови проблеми. А те винаги са осигурявали този студен резерв.

Ако тези партии не поискат анкетна комисия, това означава, че те действат в пълно съглашателство с ДПС, Доган, Пеевски и разбира се Бойко Борисов. Това означава, че докато децата ни умират и се чудим как да събираме пари за тях, ние сме готови да дадем мило и драго за незнайно защо най-охранявания човек в държавата-Доган.

Ето така Борисов си осигурява стабилност. Плаща на всеки по нещо. На ДПС и Доган-студения резерв, на Мустафа Карадайъ-къщите за гости, на Валери Симеонов-оградата, на Волен Сидеров-далаверите чрез министерство на икономиката и туризма. На Марешки-същото.

По тези начини премиерът си осигурява гаранция, че ще изкара мандата. Затова той казва: „Аз плащам на всички“. Това е отплатата за гарантиране на подкрепата за управлението си. Да не говорим за финансовите коридори към Делян  Пеевски. Той постигна целта си-номинираха Иван  Гешев за главен прокурор.  И като милиционер Гешев си призна, като посочи тримата в пакет-Борисов, Цацаров и Пеевски, че видите ли враговете им търсели информация за тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *