Нинова анонсира джендър референдума в рокля за 700 лева

Ръководството на парламентарната група на “БСП за България” гордо обяви днес, че само за три месеца подкрепящ социалистите инициативен комитет е успял да събере над 200 000 подписа за провеждането на национален референдум срещу проникването на джендър идеологията в детските градини и училищата. Наблюдателни зрители с вкус към модата обаче забелязаха не само донесените за журналистите папки с многото подписи, а и тоалета на председателката на социалистите Корнелия Нинова.

“Кака и днес е облечена в рокля на luisacerano за поне 700-1000 лв. ???? Угажда си” – гласи многозначителният коментар в страницата във Фейсбук “Мишел от съпротивата” и прилага нагледно доказателство:

Роклята събуди спомени и у други, които си припомниха неин тоалет на стойност над една българска минимална работна заплата. Видно от снимката, Нинова го е избрала, за да се влее в редиците на трудов протест.

От справка на Националния осигурителен институт за първото тримесечие на годината става ясно, че средният размер на пенсията на един пенсионер е равен на цената на една рокля на Нинова. Над 45% от пенсионерите в страната имат минимална основна пенсия. Общият брой на хората, които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст, е 1,4 млн. души. От тях 36,6%, или 519 хил., са с минимална пенсия.

От 1 юли минималната пенсия е 523 лева, преди това бе 467 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *