Не мозе да бъди!

Общо взето, всеки глист има амбицията да стане анаконда, но малцина успяват. И ето, имаме насреща си пример за такава шеметна кариера. В случая – на партия. Която по закон трябва да бъде забранена, а много от лидерите й – подведени под наказателна отговорност за измяна и шпионаж.

Човекът, който живее в България, получил е безплатно българско образование и смята Турция за своя родина, е издигнат за кандидат за президент на България. Повтарям за неразбралите и недочулите – не на Турция, а на България!

В интерес на истината, май във властта има повече чужденци, отколкото българи. ДПС от три десетилетия определя българските правителства, а родните служби, залисани да следят неудобните на властта и да докладват първо на Козяк, дори не забелязват турски шпиони в България. Само руски такива. Например и американски няма, защото българските правителства направо им носят папките с информацията в посолството и ги развеждат из разузнавателните управления и военни полигони.

Този човек има родина, но тя не е нашата Родина! Самата кандидатура е като шамар срещу българският народ, на когото е забранено дори да казва, че е имало турско робство в България и да споменава петвековните кланета. Като имам предвид изявленията на Президента Ердоган за територията на Османската империя и сега Турция и Давутоглу с неговата книга „Стратегическа дълбочина“, подобна кандидатура е нагла заявка за още по-силно влияние на Турция в българската политика!

Карадайъ трябва да бъде разследван за дейността си, а партията му – забранена! Още повече, че тази партия не защитава интересите на турците в България, а ги притиска и изнудва с разпределянето на порциите. ДПС е вредна и за българите и за турците!

Време е за България! Да управляват българи българската държава! А службите да престанат със совалките до чужди посолства и да си изпълняват задълженията и клетвата, която са дали пред Родината!

Елена Гунчева

За тези, които схващат по-трудно, заглавието е „Не може да бъде!“, произнесено от Карадайъ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *