Не е ли срамно?

Мустафа Емин обяви, че подава оставка като съветник на военния министър. Ще се раздели със заплатата си, варираща между 4000 и 5000 лева месечно.  Точно за такива като него „Дайър Стрейтс“ са написали песента си „Пари за нищо“. От нашия джоб обаче.

Точно затова остава въпросът защо изобщо е бил назначен за съветник на военния министър – ще продължим да питаме – един нереализиран преподавател по история, който никога не е преподавал. И тъй като никога не е преподавал, започнал работа като „строителен предприемач“.

Много близки мои приятели са майстори-фаянсаджии, това е ценна професия, но нито един майстор-фаянсаджия не е постигнал такава зашеметяваща кариера като съветник на военен министър на страна-членка на НАТО.

Честно казано, не бих поверил ремонта на банята си в ръцете на майстор Мустафа.
Явно колко е бил успешен като майстор, щом се е захванал така усърдно с партийна кариера в средите на джендър-либералното сборище на т.нар. ДеБъ.

Но все пак възниква въпросът:
Не е ли срамно за една хилядолетна армия като Българската армия и за една страна-членка на най-могъщия военен съюз в световната история да гледа как един напълно некомпетентен „демократ от Родопите“ дерибейства в Министерството на отбраната?

Не е ли срамно?!
А за оргията между радикалния ислям и радикалния джендър-либерализъм – която от Европа дойде в България – в чийто бодящ очите пример се превърна „демократът от Рибново“ Мустафа Емин – по тази тема тепърва ще си говорим.

Знаете ли какво обединява радикалния ислям и радикалния джендър-либерализъм?
Не би трябвало да имат нищо общо, но те все пак имат нещо общо.

Знаете ли какво е то?

Знаете ли защо се изсипа тази страшна омраза върху „звънарката“ от „Пирогов“ – медсестрата Неда Диманова с достойната си позиция срещу развилнения се партиен дембелин Мустафа?
Защо с такава злоба джендър-либералите говореха срещу нея и заради факта, че бие камбаните на най-големия християнски храм у нас?

Омразата срещу Христос и срещу християнството – ето това е общото между радикалния ислям и радикалния джендър-либерализъм.

Тепърва ще си говорим по тази тема.
А дотогава ще продължим да изискваме длъжностната характеристика на съветника Емин от военния му министър Тагарев. За да помогнем да не се назначават повече злобни партийни дембели на незаслужено високи позиции.

Александър Урумов, Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *