Недялко „изби рибата“: Протестиращите са искали да запалят къщата на Борисов и да изгорят близките му живи

Недялко Недялков от ПИК отново „изби рибата“, този път пред кабеларката СКАТ, а повод за фантазиите му е последният протест на „Системата ни убива“ пред дома на Борисов в Банкя. 

Ето какво пише ПИК и какви ги мъдри Недялко – едно към едно:

Щурмоваците пред дома на Борисов в Банкя вчера на практика действаха контрапродуктивно, превърнаха го в жертва, направиха го симпатичен на широки маси хора – извън твърдия електорат на ГЕРБ, обяви в студиото на СКАТ издателят на ПИК Недялко Недялков.

Българинът по дефиниция се умилява от чуждото страдание, склонен е да съчувства дори на врага си. А какво да говорим, ако става дума за невинни и невръстни внучета…

Истината е, че пред къщата в Банкя вресливата тълпа е свършила полезна работа на Борисов. Някои дори заподозряха, че са били инфилтрирани агенти на премиера – дотолкова нелепо и самоубийствено са се държали. Неслучайно доскорошните им симпатизанти от партията на Мая Манолова нервно ги осъдиха. Нарекоха дори майките от „Системата“ вещици…

Сега се сетиха, че са „вещици“. От години в ПИК говорим, че тези нискоморални жени експлоатират болката на децата си, за да правят политическа кариера и социален рекет, подчерта Недялков.

На „митинга“ в Банкя са се чули кошмарни призиви да се „нахълта в къщата“, да се „горят близките живи“…Представяте ли си какво означава това и представяте ли си, че тези хора са били предвождани от един свещеник – разпопения Дионисий? Падението на българското расо не е било толкова ниско от Поп Кръстю насам.

В тази ситуацията бе нормално президентът Радев да се разграничи от вандалството, да го осъди, както Борисов осъди посегателствата над неговия син. Това щеше да е цивилизованият подход на един широкоскроен мъж и родител, който поставя семейството над котерийната политика. 

Уви, Радев отново демонстрира, че е малоформатен, изтъкан от комплекси и почти библейска злоба. Президент под чехъл.

Недялко Недялков отбеляза, че не може да се поставя знак на равенство между разкритията за президентския син и вандалството пред дома на Борисов, където живеят внуците му.

В единия случай Радев – младши за трети пореден път нарушава обществения ред. Това се превръща в рецидив. Вярно е, че го пази Законът за детето, но съществува и обществен интерес, както и конституционно право на гражданите да бъдат информирани. Как щеше да е по-добре, да го оставим безнаказан? Да стимулираме противоправното му поведение? А утре, ако се превърне в престъпник, как ще се преборим с гузната си съвест?

Истината е, че медиите не са атакували сина на президента, а самия президент, който се оплете в лъжи за сина си. Не застана до него като мъж, а се измъкна с формално прессъобщение на „Дондуков“ 2.

Говорейки, че новината за сина му е тръгнала от „кафеви“ сайтове, Радев не бива да забравя, че спекулата с кафевия цвят – тъждествен с фашизма, е особено опасна и болезнена. Всъщност „кафяв“ е българският президент, защото търпи вече четири години до себе си съветника Пламен Узунов, който е симпатизант на Адолф Хитлер и дори се снима, дегизиран като него на публични места. 

Снимките с Пламен Узунов като Хитлер взривиха обществеността още преди години, оставката му бе поискана от всички посоки, но Радев отново се спотаи. Очевидно е зависим от Узунов, който е в основата и на скандала с ОЛАФ, и с теча на данни от лещите „София“ по време на служебния кабинет.

Смятам, че част от твърдия електорат на ГЕРБ изпитаха разочарование спрямо мекушавото държание към летните протести. Дори си мисля, че Валери Симеонов е повече ГЕРБ от самия ГЕРБ, той съблюдава политика в името на закона, не в името на някаква политкоректност.

В този смисъл смятам, че коалицията Симеонов-Марешки има потенциал да краде от ляво, от дясно, но и да обере част от твърдия електорат на ГЕРБ. Тази нова коалиция има сериозни шансове да премине чертата, ако успее и ВМРО на Каракачанов, то следващото правителство е ясно. По думите му ВМРО е организация с традиции и твърд електорат и имат голям шанс да влязат в парламента и добри перспективи за изграждане на коалиция Борисов – 4.

Вървим към Борисов – 4, но вместо Волен ще участва „Воля“. Не защото Борисов е непременно безгрешен, а защото „алтернативата“ срещу него е карикатурна – клуб на разбитите от премиера сърца. Всички лидери на ОФ-то до един са се облагодетелствали от премиера във времето, а после са били отритнати. И Христо Иванов – министър на правосъдието при Борисов, и Цветанов, негова дясна ръка, и Радан Кънев – близък коалиционен партньор, и назначената от Борисов за омбудсман Мая Манолова, и любимия му партньор по карти Слави Трифонов…При тези хора няма принципи и загриженост за народната съдба, а само жалка отмъстителност и наранено его, смята издателят на ПИК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *