В ръководството на компанията са и основния акционер във футболния клуб и Васил Божков

Национална лотария ще бъде официален спонсор на ПФК „Левски”. Играчите ще излязат с логото на 7777.bg на екипите си още този четвъртък, 11 юли, в първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу словашкия „Ружомберок“, обяви ПФК Левски на официалния си сайт.

„С Национална лотария тръгваме на дълъг път, по който ще се опитаме да върнем „Левски“ към корените, към идеите и принципите, вдъхновили неговите основатели в далечната 1914 г. Това партньорство е много повече от спонсорски договор – това е социален проект, чиято цел ще бъде да възкреси любовта на младите към спорта, и в частност към футбола, както и да увеличи възможностите на всеки левскар, независимо къде по света се намира, да се докосне до „синята“ магия и да подкрепя любимия отбор“, е цитиран да казва  изпълнителният директор на ПФК „Левски” Павел Колев.

Основният акционер в „Левски“ Георги Попов, който е свързан с Васил Божков, е в Съвета на директорите на „Национална лотария“. Божков, който преди ден беше на среща с премиера Бойко Борисов и ръководителите на останалите водещи клубове, също е в Съвета на директорите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *