Интересни факти, които са… не бих използвал думата „тъпи”

На този етап нищо не мога да коментирам. Интересни факти, но нека да видим какво ще каже съдът. Фактите са как да кажа – тъпи“. Това каза Кристиян Бойков пред „Нова телевизия“.  20-годишното момче бе задържано за хакерската атака срещу системата на НАП. В четвъртък той беше освободен от ареста с мярка за неотклонение „подписка“. Тя бе определена от Софийската градска прокуратура,  два дни след задържането му. „Надявам се да излезе така, че това цялото нещо е натопено. Няма да коментирам. Нека да минат всички неща“, каза още веднъж той. „В момента се пишат какви ли не глупости за мен“, завърши Бойков.

Ето и цялото интервю:

– Признаваш ли вината за това, в което те обвиняват?
– Не. На този етап за жалост нищо не можем да коментираме.
– Как си обясняваш, че се насочиха към теб разследващите?
– Ами интересни факти, но нека видим какво ще каже съдът. Интересни факти, които са малко, как да кажа… не бих използвал думата „тъпи”, но нещо такова. Единственото обвинение, което видях са буквално едни четири реда, в които пише, че от някаква дата, аз съм бил извършил нещо. Нищо повече.
– Твое потребителско име се твърди, че има?
– Това е едно потребителско име, което може да бъде всякакво. Но на този етап, нека не коментираме, моля ви се.
– Ти не се чувстваш виновен и си спокоен?
– Напълно. Иначе нямаше да говоря с вас. Надявам се да излезе така, че това цялото нещо е натопено, защото наистина е така.
– Адвокатите подозират, че е удар от конкурентна фирма.
– Няма да коментирам повече. Реално сега се пишат какви ли не глупости по медиите. Бил съм богат. Пуша цигари за 5 лв. и се движа с градски транспорт и ям дюнери от лавката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *