Мъри с грандиозни разкрития за кризата в Левски и Наско Сираков

„Изчистих 5 милиона с работа! На Тити няма какво да му казвам“, заяви Станимир Стоилов

 

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов коментира пред „Неформално с Георги Петков“ скорошното изказване на Константин Папазов по негов адрес.

Президентът на баскетболния клуб на „сините“ сподели в същия подкаст, че заради Стоилов е трябвало да извади крупна сума от собствения си джоб.

Ето какво каза Мъри, потърсен за коментар:

На Тити нямам какво да му казвам. Аз говоря с действията си, както се прави! Така изчистих 4-5 милиона – с работа и успехи. Всичко друго са интриги, от които никой няма нужда.

Със Сираков сме в перфектни отношения. Не ме изненадва това, че е говорил с добро за мен. Аз винаги бих направил същото. Отново казвам – в отлични човешки и професионални отношения сме с него и това няма как да се промени.

Феновете имат право да симпатизират на когото си искат и да казват каквото пожелаят. Никой не може да спре някой да изразява гледната си точка.

Казах каквото трябваше, когато трябваше. Може да реша отново да говоря, но на този етап нямам нищо ново да споделя. Казах го пред всички. И благодаря на тези, които не са се съмнявали в думите ми никога, когато става дума за Левски!“, каза цитираният от Тема Спорт Стоилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *