Сиромах по документи се води съпругът на Корнелия Нинова, докато кръстосва София с лъскаво Audi за близо 200 хиляди лв. Оказва се, че колата, с която Митко Нинов се придвижва не е включена в декларацията на жена му пред КПКОНПИ.

Лидерката на БСП и съпругът й са женени от 32 години, но Митко е декларирал единствено че притежава стар вартбург, както и японски автомобил Акура за 15 бона, който е собственост на двама им с Корнелия Нинова.

Той обаче се качва зад волана на мощно черно Audi от най-луксозната серия А8, което не присъства в документите. Справка показва, че освен това, возилото е в нарушение, тъй като няма платена гражданска отговорност.

Мъжът на шефката на социалистите от дълги години работи на сладък пост в гиганта Лукойл. Той бе и шеф на дирекция „Развитие и експлоатация“, и се говореше, че заплатата му е 30 000 лв. на месец, но от миналата година насам бил преместен на друга, отново добре платена позиция. Откакто влиза във фирмата, Митко винаги е работил във внушителния централен офис на столичния булевард Тодор Александров 42. Там той продължава да паркира луксозното Audi, докато жена му обикаля по села и паланки да съчувства на мизерстващите българи. Възможно е колата да е част от благата, с които Нинова да се ползва на високата служба. Преди това той пак шофираше скъп автомобил – джип BMW.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *