Мариана Попова с ковид, мрази Лили Иванова и правителството

Проклинам се, че останах в тази кочина, избухна певицата

 

Певицата Мария Попова и дъщеря й Екатерина са с коронавирус. Това съобщи самата изпълнителка в социалните мрежи.

Нежната половинка на Веселин Плачков „благодари“ гневно на естрадната прима Лили Иванова, на правителството и на футболните отбори Левски и ЦСКА за здравословното си състояние.

Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора в България Левски и ЦСКА… също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с КОВИД.

Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!???

Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава? Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина.

Ако оцелея, няма да остана и секунда повече. Нека бог да ни пази!“, написа гневната Мариана Попова във Фейсбук.

1 коментар

  1. И къде ще идеш, бясната?
    Кажи коя е тази страна, дето ще ти гарантира, че няма да се заразиш (от каквото и да било)? Та да вземем всички да се изнесем натам. Подочува се, че в Австралия, Нова Зеландия и Израел било много готино и страшно safe – никакъв Кромид, всички си стоят по къщите. Стейхоумовци, де. Там всички доброволно ходели с по три маски, ненормалници изобщо нямало и полицията не биела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *