Левски се опитва да уреди Ивелин Попов и Симеон Славчев. Първият може да напусне Ростов, след като не е получавал заплата от 3 месеца, а треньорът Валерий Карпин дори обяви, че е възможно да си тръгне заедно с част от титулярите, на които това положение вече започнало да им омръзва. Смята се, че Попов е сред тях. Затова в Левски отново ще опитат да го върнат, макар Ивелин вече да им отказа миналата зима.

Славчев пък в момента разтрогва договора си с Карабах и ще започне подготовка със “сините” през януари, твърди азербайджанското издание APA. На практика двете страни са се били разбрали за детайлите по контракта и той се очаква да влезе в сила с отварянето на зимния трансферен прозорец.

Славчев е в Карабах от година и половина, като има 39 мача и 2 гола. Този сезон обаче софиянецът не играе често и иска да напусне, за да не търка пейката. И Славчев, и Попов са юноши на Септември Сф, но навлязоха в мъжкия футбол от Литекс, когато собственик беше Гриша Ганчев, и оттам преминаха в европейски клубове.
Много вероятно е обаче двамата да откажат да заиграят на “Герена” заради апетитите към тях на Гриша Ганчев, който сега е собственик на ЦСКА-Сф, или на шампионите от Лудогорец. Разградчани надцакаха “сините” за изгонения от ЦСКА-Сф Станислав Манолев, както и за израелския национал Талеб Тауата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *