Къро се обади от ЮАР: Не познавам никакви Парфюми!

Подземният бос Красимир Каменов, по-известен като Къро, категорично отхвърли обвиненията, че е едно от лицата, които участват в „заговор срещу държавата“. По-рано днес, на сензационна пресконференция на прокуратурата, Каменов бе посочен като един от основните заговорници, които координират кампания срещу главния прокурор Иван Гешев.

Сайтът „Афера“ се е свързал днес следобед с Къро, който според слуховете от няколко години живее в ЮАР. Издателят на сайта – журналиста Веселина Томова, публикува и кратко интервю с Красимир Каменов, който настоява, че не познава нито едно от обявените от прокуратурата лица.

„Ума ми не го побира това, че съм набъркан във всичко това. Аз изобщо не познавам нито едно от посочените лица. Не познавам нито този Делян Георгиев, нито този Тони Парфюма ли е, какъв беше, не знам… Изобщо не ги познавам тези хора! Какъв заговор ще правя с тях, като изобщо никога не съм ги виждал и чувал през живота си?! Какви „заговори“ ще правя с „Парфюми“ и всякакви там, които изобщо не ги знам кои са и не ги познавам?!“, обявява Къро пред сайта „Афера“.

От изявлението на подземния бос става ясно също така, че още през 2019 г. той е бил разследван като поръчител на убийството на издателя Иво Прокопиев. Къро, който по това време е бил в България, даже е разпитван по случая, но не е бил задържан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *