Красимир Каракачанов: Валери Симеонов е преговарял с Марешки за коалиция месец, преди да се разделим

Най-голямата грешка на Обединени патриоти беше Волен Сидеров

 

„Резултатите на евроизборите даде повод да участваме сами на изборите. Освен това, доколкото знам, Валери Симеонов е водил преговори с Веселин Марешки месец преди да се разделим с НФСБ. Най-голямата грешка на Обединените патриоти беше включването на Волен Сидеров, който спря да се интересува от политика, а започна да слуша музика и да дрънка на барабани в столичните заведения“. Това заяви председателят на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов.

„ВМРО е влизала в парламента, случвало се е да не влезе в историята си. За нас беше важно, че нещата, които залагаме на дневен ред се случват. Никой не вярваше, че ще устоим на Скопие или пък, че минималните пенсии ще станат 300 лв. Има една българска поговорка: „обещава като на циганска сватба“. Аз обещавам, че това, което сме правили досега, ще продължим да го вършим в следващия парламент“, каза още Каракачанов.

„Аз не правя разлика, дали армията ни ще се превъоръжи със западен или с източен партньор. Когато сключваме договори за нова техника обаче, сключваме договори със страни, които са членове на НАТО“, допълни военният министър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *